Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl
 
od 3 września w Noclegi.pl
 
ZOBACZ NOWĄ STRONĘ »

 

 

Gościniec pod Starym Puchaczem Marek Apanasewicz

Adres obiektu Kard. Wyszyńskiego 8, 58-320 Walim
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 31 opinii
4.6
Wyposażenie 4.6
Czystość 4.6
Wyżywienie 4.3
Lokalizacja 5.0
Obsługa 4.7
Zgodność z ofertą 4.7
Jakość do ceny 4.7
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 22

 
 

Agata, Leszek i Klaudia
Dodano: 2018-07-24
Pobyt od: 2018-06-29 do 2018-07-07 IP: xxx.221.123.154
 
 
    

Gościniec "Pod starym Puchaczem" z Panem Markiem i prześlicznym, przyjaznym psem Szalomem bardzo serdecznie polecamy. Byliśmy u Pana Marka tydzień.Wspaniały, gościnny gospodarz.Bardzo wygadany i pomocny we wszystkim. Bardzo duża wiedza gospodarza pomogła nam wykorzystać owocnie pobyt i zobaczyć w okolicy mnóstwo atrakcji a także podyskutować na różne tematy. Wnętrza gospody o nastrojowej atmosferze starego dworku, z odpowiednim wystrojem i mnóstwem eksponatów. Takie małe, prywatne muzeum. Nie wyspaliśmy się nigdzie tak dobrze, jak u Pana, Panie Marku-cisza, śpiew ptaków i dobre powietrze.Naprawdę można super wypocząć.Po za tym wszędzie blisko – zarówno do atrakcji Gór Sowich, jak i sklepów czy restauracji. Gorąco polecamy noclegi u Pana Marka i serdecznie pozdrawiamy gospodarza i pieska. Agata, Leszek i Klaudia


 
 

Jola
Dodano: 2018-06-26
Pobyt od: 2018-06-22 do 2018-06-25 IP: xx.9.157.255
 
 
    

Klimatyczne i piękne miejsce z którego można robić wyprawy piesze, rowerowe i samochodowe w Góry Sowie i nie tylko. Niespotykany dom z duszą w tajemniczym ogrodzie.Pokoje stylowo i estetycznie urządzone. Czysto i schludnie. Sympatyczny, uprzejmy i pomocny gospodarz ,któremu towarzyszy cudowny pies.Miło,cicho i spokojnie. Już tęsknię za tym miejscem.


 
 

Tomasz B.
Dodano: 2018-06-11
Pobyt od: 2018-06-02 do 2018-06-03 IP: xx.254.148.6
 
 
    

Odpocząłem fizycznie i psychicznie a byłem tylko przez weekend. Wyspalem się lepiej niż w domu.Gospodarstwo bardzo ładne. Piesek właściciela fantastyczny. Spokojny nie narzucający się. Wlasciciel miły normalny co było potrzebne nie miał tym problemu. Porozmawia i nie narzuca sie.Polecam serdecznie również okolice piękne..no i sztolnie trzeba poprostu zobaczyć. Pozdrawiam serdecznie


 
 

Michał Friedrich
Dodano: 2018-06-10
Pobyt od: 2016-04-30 do 2018-05-04 IP: xx.71.227.206
 
 
    

Gościniec pod starym puchaczem to jedno z najlepszych miejsc, w jakich nocowałem w Polsce, a podróżuję po kraju bardzo dużo. Świetna proporcja jakości do ceny: czysto, spokojnie, dom ma niepowtarzalny i urokliwy charakter - wypełniony jest świetnie utrzymanymi, dawnymi sprzętami. Gospodarz dysponuje ogromną wiedzą o regionie, którą chętnie i kompetentnie się dzieli. Dodatkowym atutem jest zjawiskowy i bardzo przyjazny pies :-) Miejsce stanowi świetną bazę wypadową w Góry Sowie a także do eksploracji kompleksu Riese, zamku Grodno, Jeziora Bystrzyckiego. Pieszo, na rowerze, autem - wszędzie blisko. Bardzo polecam, sam na pewno będę wracał!


Michał Friedrich - opinia o obiekcie Gościniec pod Starym Puchaczem Marek Apanasewicz Michał Friedrich - opinia o obiekcie Gościniec pod Starym Puchaczem Marek Apanasewicz Michał Friedrich - opinia o obiekcie Gościniec pod Starym Puchaczem Marek Apanasewicz Michał Friedrich - opinia o obiekcie Gościniec pod Starym Puchaczem Marek Apanasewicz
 
 

Edyta i Krzysztof
Dodano: 2017-07-29
Pobyt od: 2017-07-20 do 2017-07-25 IP: xxx.157.12.74
 
 
  

Nocleg godny polecenia. Ciekawa okolica,cisza i spokój. Dobra lokalizacja, właściciel sympatyczny,pomocny i życzliwy. Idealne miejsce jako baza wypadowa do zwiedzania.


 
 

Puławianie i Elblążanie
Dodano: 2017-07-25
Pobyt od: 2017-07-17 do 2017-07-26 IP: x.173.23.212
 
 
 

Wspaniały, gościnny gospodarz, domowa atmosfera i przyjaźnie nastawiony do gości piesek. Wnętrza o nastrojowej atmosferze starego dworku, z odpowiednim wystrojem i mnóstwem eksponatów. Takie małe, prywatne muzeum. Jeżeli ktoś pragnie oderwać się od zgiełku i ciasnych pokoików hotelowych, polecamy Gościniec pod Starym Puchaczem z jego nastrojową ciszą i obszernymi pokojami. Naprawdę można wypocząć, a poza tym wszędzie blisko – Kompleks Riese, Pałac w Jedlince, Zamek Grodno, piękna Świdnica i wiele innych atrakcji. Dla miłośników spacerów rekomendujemy wejście na Wielką Sowę – trochę potu, ale jakie widoki!


Puławianie i Elblążanie - opinia o obiekcie Gościniec pod Starym Puchaczem Marek Apanasewicz Puławianie i Elblążanie - opinia o obiekcie Gościniec pod Starym Puchaczem Marek Apanasewicz Puławianie i Elblążanie - opinia o obiekcie Gościniec pod Starym Puchaczem Marek Apanasewicz Puławianie i Elblążanie - opinia o obiekcie Gościniec pod Starym Puchaczem Marek Apanasewicz
 
 

Marta
Dodano: 2017-06-20
Pobyt od: 2017-06-13 do 2017-06-15 IP: xxx.146.135.7
 
 
   

Bardzo klimatyczne i przepiękne miejsce. Sympatyczny, gadatliwy gospodarz 😊


Marta - opinia o obiekcie Gościniec pod Starym Puchaczem Marek Apanasewicz Marta - opinia o obiekcie Gościniec pod Starym Puchaczem Marek Apanasewicz Marta - opinia o obiekcie Gościniec pod Starym Puchaczem Marek Apanasewicz Marta - opinia o obiekcie Gościniec pod Starym Puchaczem Marek Apanasewicz
 
 

Magda i Tomek
Dodano: 2017-05-02
Pobyt od: 2017-04-30 do 2017-05-03 IP: xx.47.184.174
 
 
    

Miejsce równie klimatyczne, jak jego nazwa. Świetna baza wypadowa zarówno na szlaki górskie, jak i w inne miejsca warte zobaczenia w rejonie Gór Sowich. Przesympatyczny właściciel, posiadający dużą wiedzę na temat lokalnej historii. Gorąco polecamy Gościniec pod Starym Puchaczem!!!


 
 

Grażyna i Piotr
Dodano: 2016-09-15
Pobyt od: 2016-09-08 do 2016-09-13 IP: xx.2.128.169
 
 
  

Klimatyczne wnętrza, w sali kominkowej jakby zatrzymał się czas. Dobry punkt wypadowy do zwiedzania okolicy. Sztolnie Riese , zamek Grodno , Twierdza Srebrna Góra , Zamek Rogowiec wszystko w zasięgu reki. Pan Marek duża znajomość okolicy i historii. Miejsce godne polecenia


 
 

Paulina
Dodano: 2016-05-29
Pobyt od: 2016-05-26 do 2016-05-29 IP: xx.65.93.243
 
 
    

"Gościniec pod Starym Puchaczem" jest miejscem, które ma niezwykły klimat i charakter. Stanowi doskonałą bazę by wyruszyć na szlak, odwiedzić sztolnie czy skorzystać z innych atrakcji. Gospodarz jest serdecznym człowiekiem, który chętnie służy pomocą i dba o to by goście wyjechali zadowoleni. I tak też się stało - ja jestem bardzo zadowolona! Mam nadzieję, że kiedyś tam wrócimy. Polecam!


Opinie 1-10 z 22

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie