Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl
 
od 3 września w Noclegi.pl
 
ZOBACZ NOWĄ STRONĘ »

 

 

Gościniec pod Starym Puchaczem Marek Apanasewicz

Adres obiektu Kard. Wyszyńskiego 8, 58-320 Walim
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 31 opinii
4.6
Wyposażenie 4.6
Czystość 4.6
Wyżywienie 4.3
Lokalizacja 5.0
Obsługa 4.7
Zgodność z ofertą 4.7
Jakość do ceny 4.7
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 23

 
 

Agata, Leszek i Klaudia
Dodano: 2018-07-24
Pobyt od: 2018-06-29 do 2018-07-07 IP: xxx.221.123.154
 
 
    

Gościniec "Pod starym Puchaczem" z Panem Markiem i prześlicznym, przyjaznym psem Szalomem bardzo serdecznie polecamy. Byliśmy u Pana Marka tydzień.Wspaniały, gościnny gospodarz.Bardzo wygadany i pomocny we wszystkim. Bardzo duża wiedza gospodarza pomogła nam wykorzystać owocnie pobyt i zobaczyć w okolicy mnóstwo atrakcji a także podyskutować na różne tematy. Wnętrza gospody o nastrojowej atmosferze starego dworku, z odpowiednim wystrojem i mnóstwem eksponatów. Takie małe, prywatne muzeum. Nie wyspaliśmy się nigdzie tak dobrze, jak u Pana, Panie Marku-cisza, śpiew ptaków i dobre powietrze.Naprawdę można super wypocząć.Po za tym wszędzie blisko – zarówno do atrakcji Gór Sowich, jak i sklepów czy restauracji. Gorąco polecamy noclegi u Pana Marka i serdecznie pozdrawiamy gospodarza i pieska. Agata, Leszek i Klaudia


 
 

B i K i A
Dodano: 2018-06-30
Pobyt od: 2018-06-21 do 2018-06-24 IP: xx.231.111.184
 
 
  

Byliśmy we trójkę turystycznie i wszyscy zadowoleni : ) Bardzo sympatyczny, służący pomocą Gospodarz - doradzi jak dojść do pobliskich atrakcji turystycznych. Dodatkowe plusy? : klimatyczny wystrój wnętrz, wygodne łóżka, spokój, blisko do sklepów i do autobusu. Pies wabiący się Shalom chociaż rzeczywiście duży jest bardzo łagodny i pokojowo nastawiony do gości -jak samo jego imię wskazuje : )) i taki przymilak ; ) Gościniec pod Starym Puchaczem polecamy innym i jak będziemy się jeszcze kiedyś wybierać w okolice to zapewne wrócimy.


 
 

Jola
Dodano: 2018-06-26
Pobyt od: 2018-06-22 do 2018-06-25 IP: xx.9.157.255
 
 
    

Klimatyczne i piękne miejsce z którego można robić wyprawy piesze, rowerowe i samochodowe w Góry Sowie i nie tylko. Niespotykany dom z duszą w tajemniczym ogrodzie.Pokoje stylowo i estetycznie urządzone. Czysto i schludnie. Sympatyczny, uprzejmy i pomocny gospodarz ,któremu towarzyszy cudowny pies.Miło,cicho i spokojnie. Już tęsknię za tym miejscem.


 
 

Michał Friedrich
Dodano: 2018-06-10
Pobyt od: 2016-04-30 do 2018-05-04 IP: xx.71.227.206
 
 
    

Gościniec pod starym puchaczem to jedno z najlepszych miejsc, w jakich nocowałem w Polsce, a podróżuję po kraju bardzo dużo. Świetna proporcja jakości do ceny: czysto, spokojnie, dom ma niepowtarzalny i urokliwy charakter - wypełniony jest świetnie utrzymanymi, dawnymi sprzętami. Gospodarz dysponuje ogromną wiedzą o regionie, którą chętnie i kompetentnie się dzieli. Dodatkowym atutem jest zjawiskowy i bardzo przyjazny pies :-) Miejsce stanowi świetną bazę wypadową w Góry Sowie a także do eksploracji kompleksu Riese, zamku Grodno, Jeziora Bystrzyckiego. Pieszo, na rowerze, autem - wszędzie blisko. Bardzo polecam, sam na pewno będę wracał!


Michał Friedrich - opinia o obiekcie Gościniec pod Starym Puchaczem Marek Apanasewicz Michał Friedrich - opinia o obiekcie Gościniec pod Starym Puchaczem Marek Apanasewicz Michał Friedrich - opinia o obiekcie Gościniec pod Starym Puchaczem Marek Apanasewicz Michał Friedrich - opinia o obiekcie Gościniec pod Starym Puchaczem Marek Apanasewicz
 
 

Mela
Dodano: 2018-04-15
Pobyt od: 2018-04-13 do 2018-04-14 IP: xxx.146.41.85
 
 
 

Gościniec wybraliśmy kierując się opiniami na stronie spanie .pl . Niestety dla nas rzeczywistość znacznie odbiegała od opinii innych .Może i rzeczywiście to ,,miejsce z duszą" ale sam gospodarz niestety nie wywarł na nas dobrego wrażenia w momencie gdy nasz pobyt okazał się krótszy niż zamierzaliśmy było widać wyraźne niezadowolenie . Pan powitał nas z psem wielkości małego cielaka ,który nas obwąchiwał sierść była wszędzie włącznie z umywalką , nie każdy lubi bliskie kontakty z psami i chyba wypadało by zapytać o to czy sobie życzymy zapoznać się z psem . Najgorsze było to że gospodarz wypytywał nas po prostu o wszystko gdzie byłyśmy? zero prywatności . Pozdrawiam i życzę miłego pobytu .😃


 
 

Bartek, Kasia, Paweł, Martyna ŁÓDŹ
Dodano: 2017-05-04
Pobyt od: 2017-04-29 do 2017-05-03 IP: xx.187.163.74
 
 
    

Świetna baza wypadowa do zwiedzania kompleksu Riese oraz Gór Sowich. Bliskość szlaków sprawia, że Gościniec Pod Starym Puchaczem jest położony w miejscu IDEALNYM do pieszych wypraw w góry. Dodatkowo przesympatyczny właściciel który swoją wiedzą na temat okolicy z pewnością przerasta 90% mieszkańców Walimia i okolic. Ponad trzystuletni budynek to typowe miejsce z duszą co daje się odczuć już po przekroczeniu progu. Cisza i spokój, z dala od komercji, tłumów i hałasu. Polecam i pozdrawiam!!


 
 

Magda i Tomek
Dodano: 2017-05-02
Pobyt od: 2017-04-30 do 2017-05-03 IP: xx.47.184.174
 
 
    

Miejsce równie klimatyczne, jak jego nazwa. Świetna baza wypadowa zarówno na szlaki górskie, jak i w inne miejsca warte zobaczenia w rejonie Gór Sowich. Przesympatyczny właściciel, posiadający dużą wiedzę na temat lokalnej historii. Gorąco polecamy Gościniec pod Starym Puchaczem!!!


 
 

Lena, Kara, Zosia, Jacek
Dodano: 2016-07-04
Pobyt od: 2016-07-02 do 2016-07-03 IP: xxx.36.203.173
 
 
    

Niesamowity dom, czuje się jego historię w każdym zakątku, stylowy, prawdziwy. Gospodarz przemiły. Miejsce ciche, z ogrodem. Śniadanie pyszne. Będziemy polecać znajomym.


 
 

Natalia,Lucjan, Maciek i Maja :)
Dodano: 2016-05-29
Pobyt od: 2016-05-25 do 2016-05-29 IP: xx.28.177.184
 
 
    

Spędziliśmy 5 cudownych dni w domu pełnym historii :) Pan Marek bardzo sympatyczny miły i pomocny, służył dobra radą, nasze dzieci były nim zachwycone :) Szczerze polecamy zarówno gościniec - super miejsce na nocleg jak i okolice - mnóstwo pieknych miejsc do zobaczenia.


Natalia,Lucjan, Maciek i Maja :) - opinia o obiekcie Gościniec pod Starym Puchaczem Marek Apanasewicz
 
 

Paulina
Dodano: 2016-05-29
Pobyt od: 2016-05-26 do 2016-05-29 IP: xx.65.93.243
 
 
    

"Gościniec pod Starym Puchaczem" jest miejscem, które ma niezwykły klimat i charakter. Stanowi doskonałą bazę by wyruszyć na szlak, odwiedzić sztolnie czy skorzystać z innych atrakcji. Gospodarz jest serdecznym człowiekiem, który chętnie służy pomocą i dba o to by goście wyjechali zadowoleni. I tak też się stało - ja jestem bardzo zadowolona! Mam nadzieję, że kiedyś tam wrócimy. Polecam!


Opinie 1-10 z 23

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie