Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Gościniec pod Starym Puchaczem Marek Apanasewicz

Adres obiektu Kard. Wyszyńskiego 8, 58-320 Walim
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 24 opinii
4.9
Wyposażenie 4.8
Czystość 4.9
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 4.9
Jakość do ceny 4.9
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 18

 
 

Bartek, Kasia, Paweł, Martyna ŁÓDŹ
Dodano: 2017-05-04
Pobyt od: 2017-04-29 do 2017-05-03 IP: xx.187.163.74
 
 
    

Świetna baza wypadowa do zwiedzania kompleksu Riese oraz Gór Sowich. Bliskość szlaków sprawia, że Gościniec Pod Starym Puchaczem jest położony w miejscu IDEALNYM do pieszych wypraw w góry. Dodatkowo przesympatyczny właściciel który swoją wiedzą na temat okolicy z pewnością przerasta 90% mieszkańców Walimia i okolic. Ponad trzystuletni budynek to typowe miejsce z duszą co daje się odczuć już po przekroczeniu progu. Cisza i spokój, z dala od komercji, tłumów i hałasu. Polecam i pozdrawiam!!


 
 

Magda i Tomek
Dodano: 2017-05-02
Pobyt od: 2017-04-30 do 2017-05-03 IP: xx.47.184.174
 
 
    

Miejsce równie klimatyczne, jak jego nazwa. Świetna baza wypadowa zarówno na szlaki górskie, jak i w inne miejsca warte zobaczenia w rejonie Gór Sowich. Przesympatyczny właściciel, posiadający dużą wiedzę na temat lokalnej historii. Gorąco polecamy Gościniec pod Starym Puchaczem!!!


 
 

Lena, Kara, Zosia, Jacek
Dodano: 2016-07-04
Pobyt od: 2016-07-02 do 2016-07-03 IP: xxx.36.203.173
 
 
    

Niesamowity dom, czuje się jego historię w każdym zakątku, stylowy, prawdziwy. Gospodarz przemiły. Miejsce ciche, z ogrodem. Śniadanie pyszne. Będziemy polecać znajomym.


 
 

Natalia,Lucjan, Maciek i Maja :)
Dodano: 2016-05-29
Pobyt od: 2016-05-25 do 2016-05-29 IP: xx.28.177.184
 
 
    

Spędziliśmy 5 cudownych dni w domu pełnym historii :) Pan Marek bardzo sympatyczny miły i pomocny, służył dobra radą, nasze dzieci były nim zachwycone :) Szczerze polecamy zarówno gościniec - super miejsce na nocleg jak i okolice - mnóstwo pieknych miejsc do zobaczenia.


Natalia,Lucjan, Maciek i Maja :) - opinia o obiekcie Gościniec pod Starym Puchaczem Marek Apanasewicz
 
 

Paulina
Dodano: 2016-05-29
Pobyt od: 2016-05-26 do 2016-05-29 IP: xx.65.93.243
 
 
    

"Gościniec pod Starym Puchaczem" jest miejscem, które ma niezwykły klimat i charakter. Stanowi doskonałą bazę by wyruszyć na szlak, odwiedzić sztolnie czy skorzystać z innych atrakcji. Gospodarz jest serdecznym człowiekiem, który chętnie służy pomocą i dba o to by goście wyjechali zadowoleni. I tak też się stało - ja jestem bardzo zadowolona! Mam nadzieję, że kiedyś tam wrócimy. Polecam!


 
 

Andrzej
Dodano: 2016-05-29
Pobyt od: 2016-05-26 do 2016-05-29 IP: xx.182.92.247
 
 
    

Niesamowite miejsce - zabytkowy dom z wielką historią. Wspaniali gospodarze służący dobra radą - opis szlaku, którym się wybraliśmy na Wielką Sowę (dodam, że nasz był zupełnie inny) był tak dokładny, że mapa była zbędna, a widoki zapierające dech w piersiach! Sam obiekt położony w samym ścisłym centrum Walimia, przy samych szlakach. Cała masa atrakcji dookoła. Jedyne czego żałuję to, że nie pojechaliśmy na dłużej niż 4 dni. Mam nadzieję tam jeszcze wrócić a tymczasem gorąco polecam to wspaniałe niecodzienne miejsce.


 
 

Małgorzata
Dodano: 2015-08-25
Pobyt od: 2015-08-16 do 2015-08-21
 
 
    

Miejsce po prostu magiczne,dom z tzw dusza... uroczy obiekt w starym stylu,przeuroczy gospodarz sluzący zawsze radą ( nie zapomne,p.Marku tego Zagorza-dziekuje ze mnie Pan namowil) a na dokladke urocze zwierzaki-troszke kłótliwa Agatka i przeuroczy Szalom... Obiekt w centrum miasteczka,blisko do szlakow turystycznych,atrakcji ,sklepow... Idealna baza na wypoczynek i na 100% jeszcze nieraz tam wroce:)


 
 

Roksana z rodziną
Dodano: 2015-07-25
Pobyt od: 2015-07-18 do 2015-07-25
 
 
    

"Pod starym Puchaczem" spędziliśmy tydzień. Stylowo urządzony apartament z wygodnym wielkim łożem, idealnym na odpoczynek po całodniowych wycieczkach. Łazienka,aneks kuchenny, wszystko fajnie wyposażone. Świetna lokalizacja i bardzo sympatyczny właściciel, który zawsze posłuży dobrą radą :)Z czystym sumieniem polecam każdemu!


 
 

Piotr ze Śląska
Dodano: 2015-06-23
Pobyt od: 2015-06-11 do 2015-06-16
 
 
    

Dom z duszą pokoje bardzo ładne ceny przystępne lokalizacja bardzo dobra bo w centrum polecam Okolica wspaniała jest co zwiedzać Na pewno tu wrócę Piotr


 
 

Katarzyna, Dariusz i Borys z Łodzi
Dodano: 2014-07-22
Pobyt od: 2014-07-10 do 2014-07-14 IP: xx.183.68.121
 
 
    

U Pana Marka spędziliśmy zaledwie 4 dni, ale na pewno nie będą to nasze ostatnie odwiedziny w Gościńcu. Dom cudowny z duszą. Pan Marek nieco ekscentryczny (ale to dla nas na plus), jednak przemiły i otwarty na nowych gości. Koni niestety już nie było, co mnie osobiście wyjątkowo rozżaliło. Dom przepiękny, stylowo i ze smakiem urządzony, do tego ceny przystępne a do atrakcji wszelakich blisko. Polecam wszystkim.


Opinie 1-10 z 18

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie