Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl
 
od 3 września w Noclegi.pl
 
ZOBACZ NOWĄ STRONĘ »

 

 

Gościniec pod Starym Puchaczem Marek Apanasewicz

Adres obiektu Kard. Wyszyńskiego 8, 58-320 Walim
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 31 opinii
4.6
Wyposażenie 4.6
Czystość 4.6
Wyżywienie 4.3
Lokalizacja 5.0
Obsługa 4.7
Zgodność z ofertą 4.7
Jakość do ceny 4.7
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 22

 
 

Agata, Leszek i Klaudia
Dodano: 2018-07-24
Pobyt od: 2018-06-29 do 2018-07-07 IP: xxx.221.123.154
 
 
    

Gościniec "Pod starym Puchaczem" z Panem Markiem i prześlicznym, przyjaznym psem Szalomem bardzo serdecznie polecamy. Byliśmy u Pana Marka tydzień.Wspaniały, gościnny gospodarz.Bardzo wygadany i pomocny we wszystkim. Bardzo duża wiedza gospodarza pomogła nam wykorzystać owocnie pobyt i zobaczyć w okolicy mnóstwo atrakcji a także podyskutować na różne tematy. Wnętrza gospody o nastrojowej atmosferze starego dworku, z odpowiednim wystrojem i mnóstwem eksponatów. Takie małe, prywatne muzeum. Nie wyspaliśmy się nigdzie tak dobrze, jak u Pana, Panie Marku-cisza, śpiew ptaków i dobre powietrze.Naprawdę można super wypocząć.Po za tym wszędzie blisko – zarówno do atrakcji Gór Sowich, jak i sklepów czy restauracji. Gorąco polecamy noclegi u Pana Marka i serdecznie pozdrawiamy gospodarza i pieska. Agata, Leszek i Klaudia


 
 

Jola
Dodano: 2018-06-26
Pobyt od: 2018-06-22 do 2018-06-25 IP: xx.9.157.255
 
 
    

Klimatyczne i piękne miejsce z którego można robić wyprawy piesze, rowerowe i samochodowe w Góry Sowie i nie tylko. Niespotykany dom z duszą w tajemniczym ogrodzie.Pokoje stylowo i estetycznie urządzone. Czysto i schludnie. Sympatyczny, uprzejmy i pomocny gospodarz ,któremu towarzyszy cudowny pies.Miło,cicho i spokojnie. Już tęsknię za tym miejscem.


 
 

Tomasz B.
Dodano: 2018-06-11
Pobyt od: 2018-06-02 do 2018-06-03 IP: xx.254.148.6
 
 
    

Odpocząłem fizycznie i psychicznie a byłem tylko przez weekend. Wyspalem się lepiej niż w domu.Gospodarstwo bardzo ładne. Piesek właściciela fantastyczny. Spokojny nie narzucający się. Wlasciciel miły normalny co było potrzebne nie miał tym problemu. Porozmawia i nie narzuca sie.Polecam serdecznie również okolice piękne..no i sztolnie trzeba poprostu zobaczyć. Pozdrawiam serdecznie


 
 

Monika
Dodano: 2017-10-02
Pobyt od: 2017-09-30 do 2017-10-01 IP: xx.40.143.136
 
 
   

Ośrodek ma doskonałą lokalizację. Jest to idealne miejsce na bazę wypadową nie tylko w góry, ale też do innych atrakcji turystycznych. Dodatkowym atutem jest bliskość, otwartego do późnych godzin wieczornych, sklepu samoobsługowego. Czystość, wyposażenie, a przede wszystkim wyjątkowe elementy wystroju wnętrza tworzą bardzo przyjazną atmosferę. Dom ma ciekawą historię. O niej, oraz o ciekawostkach związanych z tajemnicami Gór Sowich, o rzeczach, których nie da się wyczytać z oficjalnie dostępnych źródeł, opowie gospodarz i dusza tego ośrodka Pan Marek. Już sam kontakt telefoniczny był zachętą do skorzystania z Jego oferty. Ciepłe przyjęcie przez Pana Marka i jego cudownego psa, oraz duża troska o wygody i zaspokojenie naszych potrzeb były przyjemnym potwierdzeniem dobrych zapowiedzi. Polecam gorąco to miejsce i możliwość poznania jego gospodarza - osoby posiadającej rzetelną i bogatą wiedzę historyczną, chcącą się nią dzielić oraz umiejącą interesująco opowiadać o swoich pasjach, osoby kochającej zwierzęta i gromadzącej wokół siebie tak cudowne osoby, jaką jest Pani Grażynka.


 
 

Bartek, Kasia, Paweł, Martyna ŁÓDŹ
Dodano: 2017-05-04
Pobyt od: 2017-04-29 do 2017-05-03 IP: xx.187.163.74
 
 
    

Świetna baza wypadowa do zwiedzania kompleksu Riese oraz Gór Sowich. Bliskość szlaków sprawia, że Gościniec Pod Starym Puchaczem jest położony w miejscu IDEALNYM do pieszych wypraw w góry. Dodatkowo przesympatyczny właściciel który swoją wiedzą na temat okolicy z pewnością przerasta 90% mieszkańców Walimia i okolic. Ponad trzystuletni budynek to typowe miejsce z duszą co daje się odczuć już po przekroczeniu progu. Cisza i spokój, z dala od komercji, tłumów i hałasu. Polecam i pozdrawiam!!


 
 

Magda i Tomek
Dodano: 2017-05-02
Pobyt od: 2017-04-30 do 2017-05-03 IP: xx.47.184.174
 
 
    

Miejsce równie klimatyczne, jak jego nazwa. Świetna baza wypadowa zarówno na szlaki górskie, jak i w inne miejsca warte zobaczenia w rejonie Gór Sowich. Przesympatyczny właściciel, posiadający dużą wiedzę na temat lokalnej historii. Gorąco polecamy Gościniec pod Starym Puchaczem!!!


 
 

Grażyna i Piotr
Dodano: 2016-09-15
Pobyt od: 2016-09-08 do 2016-09-13 IP: xx.2.128.169
 
 
  

Klimatyczne wnętrza, w sali kominkowej jakby zatrzymał się czas. Dobry punkt wypadowy do zwiedzania okolicy. Sztolnie Riese , zamek Grodno , Twierdza Srebrna Góra , Zamek Rogowiec wszystko w zasięgu reki. Pan Marek duża znajomość okolicy i historii. Miejsce godne polecenia


 
 

Lena, Kara, Zosia, Jacek
Dodano: 2016-07-04
Pobyt od: 2016-07-02 do 2016-07-03 IP: xxx.36.203.173
 
 
    

Niesamowity dom, czuje się jego historię w każdym zakątku, stylowy, prawdziwy. Gospodarz przemiły. Miejsce ciche, z ogrodem. Śniadanie pyszne. Będziemy polecać znajomym.


 
 

Natalia,Lucjan, Maciek i Maja :)
Dodano: 2016-05-29
Pobyt od: 2016-05-25 do 2016-05-29 IP: xx.28.177.184
 
 
    

Spędziliśmy 5 cudownych dni w domu pełnym historii :) Pan Marek bardzo sympatyczny miły i pomocny, służył dobra radą, nasze dzieci były nim zachwycone :) Szczerze polecamy zarówno gościniec - super miejsce na nocleg jak i okolice - mnóstwo pieknych miejsc do zobaczenia.


Natalia,Lucjan, Maciek i Maja :) - opinia o obiekcie Gościniec pod Starym Puchaczem Marek Apanasewicz
 
 

Paulina
Dodano: 2016-05-29
Pobyt od: 2016-05-26 do 2016-05-29 IP: xx.65.93.243
 
 
    

"Gościniec pod Starym Puchaczem" jest miejscem, które ma niezwykły klimat i charakter. Stanowi doskonałą bazę by wyruszyć na szlak, odwiedzić sztolnie czy skorzystać z innych atrakcji. Gospodarz jest serdecznym człowiekiem, który chętnie służy pomocą i dba o to by goście wyjechali zadowoleni. I tak też się stało - ja jestem bardzo zadowolona! Mam nadzieję, że kiedyś tam wrócimy. Polecam!


Opinie 1-10 z 22

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie