Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Gościniec pod Starym Puchaczem Marek Apanasewicz

Adres obiektu Kard. Wyszyńskiego 8, 58-320 Walim
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 26 opinii
4.6
Wyposażenie 4.5
Czystość 4.6
Wyżywienie 4.2
Lokalizacja 5.0
Obsługa 4.7
Zgodność z ofertą 4.6
Jakość do ceny 4.6
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 22

 
 

Anna
Dodano: 2018-04-15
Pobyt od: 2018-04-13 do 2018-04-14 IP: xx.206.241.39
 
 
 

Gospodarz natrętnty i niezbyt miły, standard pensjonatu zatrzymał się w dobie PRLu. W całym pomieszczeniu (łazienka) brak kontaktów, zamiast tego jeden przedłużacz, czystość całego pensjonatu pozostawia wiele do życzenia.


 
 

Edyta i Krzysztof
Dodano: 2017-07-29
Pobyt od: 2017-07-20 do 2017-07-25 IP: xxx.157.12.74
 
 
  

Nocleg godny polecenia. Ciekawa okolica,cisza i spokój. Dobra lokalizacja, właściciel sympatyczny,pomocny i życzliwy. Idealne miejsce jako baza wypadowa do zwiedzania.


 
 

Marta
Dodano: 2017-06-20
Pobyt od: 2017-06-13 do 2017-06-15 IP: xxx.146.135.7
 
 
   

Bardzo klimatyczne i przepiękne miejsce. Sympatyczny, gadatliwy gospodarz 😊


Marta - opinia o obiekcie Gościniec pod Starym Puchaczem Marek Apanasewicz Marta - opinia o obiekcie Gościniec pod Starym Puchaczem Marek Apanasewicz Marta - opinia o obiekcie Gościniec pod Starym Puchaczem Marek Apanasewicz Marta - opinia o obiekcie Gościniec pod Starym Puchaczem Marek Apanasewicz
 
 

Bartek, Kasia, Paweł, Martyna ŁÓDŹ
Dodano: 2017-05-04
Pobyt od: 2017-04-29 do 2017-05-03 IP: xx.187.163.74
 
 
    

Świetna baza wypadowa do zwiedzania kompleksu Riese oraz Gór Sowich. Bliskość szlaków sprawia, że Gościniec Pod Starym Puchaczem jest położony w miejscu IDEALNYM do pieszych wypraw w góry. Dodatkowo przesympatyczny właściciel który swoją wiedzą na temat okolicy z pewnością przerasta 90% mieszkańców Walimia i okolic. Ponad trzystuletni budynek to typowe miejsce z duszą co daje się odczuć już po przekroczeniu progu. Cisza i spokój, z dala od komercji, tłumów i hałasu. Polecam i pozdrawiam!!


 
 

Magda i Tomek
Dodano: 2017-05-02
Pobyt od: 2017-04-30 do 2017-05-03 IP: xx.47.184.174
 
 
    

Miejsce równie klimatyczne, jak jego nazwa. Świetna baza wypadowa zarówno na szlaki górskie, jak i w inne miejsca warte zobaczenia w rejonie Gór Sowich. Przesympatyczny właściciel, posiadający dużą wiedzę na temat lokalnej historii. Gorąco polecamy Gościniec pod Starym Puchaczem!!!


 
 

Robert&Beatka
Dodano: 2016-08-22
Pobyt od: 2016-08-17 do 2016-08-21 IP: xx.183.144.117
 
 
  

Gościniec pod Starym Puchaczem to stary dom, w którym mieszka przesympatyczny gospodarz. Jeśli szukasz ciszy i spokoju, to tu go z pewnością znajdziesz. Do dyspozycji gości duża sala w której zatrzymał się czas- nie znajdziesz tu telewizora, ale za to możesz podziwiać wyposażenie i rozmaite urządzenia zbudowane długo przed erą elektryczności ;) Gościniec to doskonałe miejsce na bazę wypadową do pieszych i rowerowych wycieczek po okolicach Wielkiej Sowy i lasach kryjących budowle kompleksu Riese. Dla miłośników historii kompleksu oraz przedwojennego Walimia i okolic Pan Marek może być prawdziwą kopalnią wielu ciekawych informacji. Urodził się i wychował w Walimiu i zdaje się, że zna tu każdy kamień :)


 
 

Lena, Kara, Zosia, Jacek
Dodano: 2016-07-04
Pobyt od: 2016-07-02 do 2016-07-03 IP: xxx.36.203.173
 
 
    

Niesamowity dom, czuje się jego historię w każdym zakątku, stylowy, prawdziwy. Gospodarz przemiły. Miejsce ciche, z ogrodem. Śniadanie pyszne. Będziemy polecać znajomym.


 
 

Natalia,Lucjan, Maciek i Maja :)
Dodano: 2016-05-29
Pobyt od: 2016-05-25 do 2016-05-29 IP: xx.28.177.184
 
 
    

Spędziliśmy 5 cudownych dni w domu pełnym historii :) Pan Marek bardzo sympatyczny miły i pomocny, służył dobra radą, nasze dzieci były nim zachwycone :) Szczerze polecamy zarówno gościniec - super miejsce na nocleg jak i okolice - mnóstwo pieknych miejsc do zobaczenia.


Natalia,Lucjan, Maciek i Maja :) - opinia o obiekcie Gościniec pod Starym Puchaczem Marek Apanasewicz
 
 

Paulina
Dodano: 2016-05-29
Pobyt od: 2016-05-26 do 2016-05-29 IP: xx.65.93.243
 
 
    

"Gościniec pod Starym Puchaczem" jest miejscem, które ma niezwykły klimat i charakter. Stanowi doskonałą bazę by wyruszyć na szlak, odwiedzić sztolnie czy skorzystać z innych atrakcji. Gospodarz jest serdecznym człowiekiem, który chętnie służy pomocą i dba o to by goście wyjechali zadowoleni. I tak też się stało - ja jestem bardzo zadowolona! Mam nadzieję, że kiedyś tam wrócimy. Polecam!


 
 

Andrzej
Dodano: 2016-05-29
Pobyt od: 2016-05-26 do 2016-05-29 IP: xx.182.92.247
 
 
    

Niesamowite miejsce - zabytkowy dom z wielką historią. Wspaniali gospodarze służący dobra radą - opis szlaku, którym się wybraliśmy na Wielką Sowę (dodam, że nasz był zupełnie inny) był tak dokładny, że mapa była zbędna, a widoki zapierające dech w piersiach! Sam obiekt położony w samym ścisłym centrum Walimia, przy samych szlakach. Cała masa atrakcji dookoła. Jedyne czego żałuję to, że nie pojechaliśmy na dłużej niż 4 dni. Mam nadzieję tam jeszcze wrócić a tymczasem gorąco polecam to wspaniałe niecodzienne miejsce.


Opinie 1-10 z 22

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie