Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Gościniec pod Starym Puchaczem Marek Apanasewicz

Adres obiektu Kard. Wyszyńskiego 8, 58-320 Walim
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 23 opinii
4.9
Wyposażenie 4.8
Czystość 4.9
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 4.9
Jakość do ceny 4.9
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 40

 
 

Edyta i Krzysztof
Dodano: 2017-07-29
Pobyt od: 2017-07-20 do 2017-07-25 IP: xxx.157.12.74
 
 
  

Nocleg godny polecenia. Ciekawa okolica,cisza i spokój. Dobra lokalizacja, właściciel sympatyczny,pomocny i życzliwy. Idealne miejsce jako baza wypadowa do zwiedzania.


 
 

Puławianie i Elblążanie
Dodano: 2017-07-25
Pobyt od: 2017-07-17 do 2017-07-26 IP: x.173.23.212
 
 
 

Wspaniały, gościnny gospodarz, domowa atmosfera i przyjaźnie nastawiony do gości piesek. Wnętrza o nastrojowej atmosferze starego dworku, z odpowiednim wystrojem i mnóstwem eksponatów. Takie małe, prywatne muzeum. Jeżeli ktoś pragnie oderwać się od zgiełku i ciasnych pokoików hotelowych, polecamy Gościniec pod Starym Puchaczem z jego nastrojową ciszą i obszernymi pokojami. Naprawdę można wypocząć, a poza tym wszędzie blisko – Kompleks Riese, Pałac w Jedlince, Zamek Grodno, piękna Świdnica i wiele innych atrakcji. Dla miłośników spacerów rekomendujemy wejście na Wielką Sowę – trochę potu, ale jakie widoki!


Puławianie i Elblążanie - opinia o obiekcie Gościniec pod Starym Puchaczem Marek Apanasewicz Puławianie i Elblążanie - opinia o obiekcie Gościniec pod Starym Puchaczem Marek Apanasewicz Puławianie i Elblążanie - opinia o obiekcie Gościniec pod Starym Puchaczem Marek Apanasewicz Puławianie i Elblążanie - opinia o obiekcie Gościniec pod Starym Puchaczem Marek Apanasewicz
 
 

Marta
Dodano: 2017-06-20
Pobyt od: 2017-06-13 do 2017-06-15 IP: xxx.146.135.7
 
 
   

Bardzo klimatyczne i przepiękne miejsce. Sympatyczny, gadatliwy gospodarz 😊


Marta - opinia o obiekcie Gościniec pod Starym Puchaczem Marek Apanasewicz Marta - opinia o obiekcie Gościniec pod Starym Puchaczem Marek Apanasewicz Marta - opinia o obiekcie Gościniec pod Starym Puchaczem Marek Apanasewicz Marta - opinia o obiekcie Gościniec pod Starym Puchaczem Marek Apanasewicz
 
 

Bartek, Kasia, Paweł, Martyna ŁÓDŹ
Dodano: 2017-05-04
Pobyt od: 2017-04-29 do 2017-05-03 IP: xx.187.163.74
 
 
    

Świetna baza wypadowa do zwiedzania kompleksu Riese oraz Gór Sowich. Bliskość szlaków sprawia, że Gościniec Pod Starym Puchaczem jest położony w miejscu IDEALNYM do pieszych wypraw w góry. Dodatkowo przesympatyczny właściciel który swoją wiedzą na temat okolicy z pewnością przerasta 90% mieszkańców Walimia i okolic. Ponad trzystuletni budynek to typowe miejsce z duszą co daje się odczuć już po przekroczeniu progu. Cisza i spokój, z dala od komercji, tłumów i hałasu. Polecam i pozdrawiam!!


 
 

Magda i Tomek
Dodano: 2017-05-02
Pobyt od: 2017-04-30 do 2017-05-03 IP: xx.47.184.174
 
 
    

Miejsce równie klimatyczne, jak jego nazwa. Świetna baza wypadowa zarówno na szlaki górskie, jak i w inne miejsca warte zobaczenia w rejonie Gór Sowich. Przesympatyczny właściciel, posiadający dużą wiedzę na temat lokalnej historii. Gorąco polecamy Gościniec pod Starym Puchaczem!!!


 
 

Grażyna i Piotr
Dodano: 2016-09-15
Pobyt od: 2016-09-08 do 2016-09-13 IP: xx.2.128.169
 
 
  

Klimatyczne wnętrza, w sali kominkowej jakby zatrzymał się czas. Dobry punkt wypadowy do zwiedzania okolicy. Sztolnie Riese , zamek Grodno , Twierdza Srebrna Góra , Zamek Rogowiec wszystko w zasięgu reki. Pan Marek duża znajomość okolicy i historii. Miejsce godne polecenia


 
 

Robert&Beatka
Dodano: 2016-08-22
Pobyt od: 2016-08-17 do 2016-08-21 IP: xx.183.144.117
 
 
  

Gościniec pod Starym Puchaczem to stary dom, w którym mieszka przesympatyczny gospodarz. Jeśli szukasz ciszy i spokoju, to tu go z pewnością znajdziesz. Do dyspozycji gości duża sala w której zatrzymał się czas- nie znajdziesz tu telewizora, ale za to możesz podziwiać wyposażenie i rozmaite urządzenia zbudowane długo przed erą elektryczności ;) Gościniec to doskonałe miejsce na bazę wypadową do pieszych i rowerowych wycieczek po okolicach Wielkiej Sowy i lasach kryjących budowle kompleksu Riese. Dla miłośników historii kompleksu oraz przedwojennego Walimia i okolic Pan Marek może być prawdziwą kopalnią wielu ciekawych informacji. Urodził się i wychował w Walimiu i zdaje się, że zna tu każdy kamień :)


 
 

Lena, Kara, Zosia, Jacek
Dodano: 2016-07-04
Pobyt od: 2016-07-02 do 2016-07-03 IP: xxx.36.203.173
 
 
    

Niesamowity dom, czuje się jego historię w każdym zakątku, stylowy, prawdziwy. Gospodarz przemiły. Miejsce ciche, z ogrodem. Śniadanie pyszne. Będziemy polecać znajomym.


 
 

Natalia,Lucjan, Maciek i Maja :)
Dodano: 2016-05-29
Pobyt od: 2016-05-25 do 2016-05-29 IP: xx.28.177.184
 
 
    

Spędziliśmy 5 cudownych dni w domu pełnym historii :) Pan Marek bardzo sympatyczny miły i pomocny, służył dobra radą, nasze dzieci były nim zachwycone :) Szczerze polecamy zarówno gościniec - super miejsce na nocleg jak i okolice - mnóstwo pieknych miejsc do zobaczenia.


Natalia,Lucjan, Maciek i Maja :) - opinia o obiekcie Gościniec pod Starym Puchaczem Marek Apanasewicz
 
 

Paulina
Dodano: 2016-05-29
Pobyt od: 2016-05-26 do 2016-05-29 IP: xx.65.93.243
 
 
    

"Gościniec pod Starym Puchaczem" jest miejscem, które ma niezwykły klimat i charakter. Stanowi doskonałą bazę by wyruszyć na szlak, odwiedzić sztolnie czy skorzystać z innych atrakcji. Gospodarz jest serdecznym człowiekiem, który chętnie służy pomocą i dba o to by goście wyjechali zadowoleni. I tak też się stało - ja jestem bardzo zadowolona! Mam nadzieję, że kiedyś tam wrócimy. Polecam!


Opinie 1-10 z 40

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie